Podjetje Doo Yoo Wear se ukvarja s spletno prodajo majic s potiskom in športnimi oblačili za ženske in moške.

Na trgu smo kot družinska tiskarna Tisk24 prisotni že od leta 2009. V zadnjem letu pa smo združili moči in ustvarili blagovno znamko Doo Yoo Wear, ki ponuja T-shirte iz kvalitetnih materialov in ekoloških potiskov.

Ponudbo smo popestrili še z športno kolekcijo, saj nam je kot ekipi rekreativnih športnikov pomembno, da se med gibanjem počutimo udobno in sproščeno. Prav to udobje pa privoščimo tudi vam.

Izbiramo najboljše materiale samo za vas...

Naš cilj je, da se v naših oblačilih počutite udobno in samozavestno, zato smo izbrali materiale, ki se lahko pohvalijo z certifikati OEKO-TEX, BSCI, SEDEX in WRAP

Vaše zdravje je najpomembnejše...

in mi smo tukaj, da poskrbimo, da vaša oblačila ne bodo vsebovala škodljivih barv, zato pri direktnem tisku na oblačila uporabljamo le ekološke barve s certifikatom ECO PASSPORT združenja OEKO-TEX.

KREIRANJE MOTIVOV..

Ekipa Doo Yoo oblikovalcev je vedno v pripravljenosti za ustvarjanje dizajnov. Lahko se pohvalimo z kolekcijo FuraWorks, ki je bila ustvarjena za vse ljubitelje jeklenih konjičkov in majicami s potiskom iz Doo Yoo Kolekcije.
Da vse ideje oživijo pa poskrbijo naši izkušeni tiskarji. 

Vaše želje so naš izziv...

Vaše zadovoljstvo in mnenje nam veliko pomeni, zato želimo imeti najboljši customer service. Prizadevamo si, da boste pravočasno prejeli vašo pošiljko in se v naših oblačilih počutili udobno in sproščeno. Za vsa vprašanja smo vam z veseljem na voljo.